Vernissage och fika!
Torsdagen den 27 februari genomförde barnen på Holken en lyckad vernissage med rymden som tema! Barnen visade upp sina planeter och solsystem och rymdvarelserna stod uppställda i rymden, bland solar, planeter och rymdraketer. Till fika fick alla föräldrar speciella rymdmuffins som barnen hade bakat.

Stort tack till alla som kom på vårt vernissage, bilder från eftermiddagen ligger nu på hemsidan.

Gympa och skridskor!
Måndag vecka 4 startar vi upp med gymnastik och skridskoåkning igen! Som vanligt åker vi skridskor med våra fyra och femåringar och alla vi andra har gympa.

Allmän förskola
Allmän förskola slutar tisdagen den 10 juni. Övriga lovdagar som allmän förskola följer är sportlovet v. 10, påsklovet, 18:e februari och den 2:a maj.  Tider för allmän förskola är 8.00-11-45 mån-torsdag.